en ru

 Συνάξεις Νέων 

H σύναξη της Τετάρτης 18 Ιουνίου 2014 θα γίνει στις 8:30 μ.μ., στο Ι. Μετόχι της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου του Αγ. Όρους, στον Κουβαρά Αττικής (βλ.χάρτη) με θεματολογία πνευματική εκ της Βίβλου του Αββά Βαρσανουφίου και Αγ. Ιωάννου Κολοβού.


Σύναξη Νέων 
19.2.2014

Η επόμενη σύναξη θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στις 8:30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου Σπάτων.

Η σύναξη θα έχει τον χαρακτήρα αναλυτικών απαντήσεων σε υποβληθέντα ερωτήματα. Στα ερωτήματα αυτά θα απαντήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση. Τα βασικά ερωτηματα θα επικεντρωθούν στο θέμα του μυστηρίου της εξομολογήσεως και της σχέσεως με τον πνευματικό.

Η Σύναξη απευθύνεται σε νέους 18 μέχρι 35 ετών, μπορούν όμως να την παρακολουθήσουν και όσοι εκ των παλαιοτέρων συν τω χρόνω έχουν σχετικώς υπερβεί το όριο αυτό της ηλικίας.

 Συνάξεις Νέων 

H σύναξη της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2014 θα γίνει στις 8:30 μ.μ., στο Ι. Μετόχι της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου του Αγ. Όρους, στον Κουβαρά Αττικής (βλ.χάρτη) με θεματολογία πνευματική εκ της Βίβλου του Αββά Βαρσανουφίου και Αγ. Ιωάννου Κολοβού.


 Συνάξεις Νέων 

H σύναξη της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2013 θα γίνει στις 8:30 μ.μ., στο Ι. Μετόχι της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου του Αγ. Όρους, στον Κουβαρά Αττικής (βλ.χάρτη) με θεματολογία πνευματική εκ της Βίβλου του Αββά Βαρσανουφίου και Αγ. Ιωάννου Κολοβού.