en ru

 Συνάξεις Νέων 

H σύναξη της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2013 θα γίνει στις 8:30 μ.μ., στο Ι. Μετόχι της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου του Αγ. Όρους, στον Κουβαρά Αττικής (βλ.χάρτη) με θεματολογία πνευματική εκ της Βίβλου του Αββά Βαρσανουφίου και Αγ. Ιωάννου Κολοβού.


Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», Κυριακή 17 Nοεμβρίου 2013 

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία». Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 6 μ.μ. 



Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία».

Με την ευκαιρία της αιμοδοσίας της Κοινότητας Νέων και της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2/11 στην Αίθουσα του Ι.Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού (Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα 19004, εντός του προαυλίου του Ι.Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού), θα ετοιμάσουμε τα αναμνηστικά δώρα για τους αιμοδότες. Επίσης θα ετοιμάσουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες για την Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/11 στην ίδια αίθουσα.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν

Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 7 μ.μ. 



ΣΥΝΑΞΗ ΝΕΩΝ
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η επόμενη σύναξη θα γίνει την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, στις 8:30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου Σπάτων.

Η σύναξη θα έχει τον χαρακτήρα αναλυτικών απαντήσεων  σε υποβληθέντα ερωτήματα σχετικά με την αντιμε-
τώπιση του άγχους σε μια εποχή γενικεμένης κρίσης. Στα ερωτήματα αυτά θα απαντήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση.

Παράλληλα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος θα μας μιλήσει για τη ζωή στην Μαύρη Ήπειρο. Η ομιλία θα συνδυαστεί με προβολή. 

Η Σύναξη απευθύνεται σε νέους 18 μέχρι 35 ετών, μπορούν όμως να την παρακολουθήσουν και όσοι εκ των παλαιοτέρων συν τω χρόνω έχουν σχετικώς υπερβεί το όριο αυτό της ηλικίας.



Σύναξη Νέων, 
Τετάρτη 2.10.2013

Tην Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί σύναξη στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου στα Σπάτα στις 8:30 μ.μ., με ομιλητή τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και θέμα: 

«Φῶς κοσμικοῖς μοναχικὴ πολιτεία» 


Η σύναξη απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 – 35 ετών.


Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) για τους νέους της "Ορθόδοξης Μαθητείας".

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων θα προβληθεί ταινία-ντοκιμαντέρ με τίτλο : "Περάσματα από τον παράδεισο. Ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος". Η προβολή θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. για όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν.

Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 7 μ.μ. 



Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία». Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 8 μ.μ. 



Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία». Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 7 μ.μ. 



 Συνάξεις Νέων 

H σύναξη της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2013 θα γίνει στις 8:30 μ.μ., στο Ι. Μετόχι της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου του Αγ. Όρους, στον Κουβαρά Αττικής (βλ.χάρτη) με θεματολογία πνευματική εκ της Βίβλου του Αββά Βαρσανουφίου και Αγ. Ιωάννου Κολοβού.
Η σύναξη απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-35 ετών.

Aρχονταρίκι «ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, η αίθουσα δίπλα στο εξωκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ (βλ. χάρτη), θα λειτουργήσει ως Αρχονταρίκι (ελεύθερη συνάντηση και επικοινωνία) στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κοινότητος Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία». Η αίθουσα, που απέχει περίπου 600 μέτρα από το σταθμό Κορωπίου του Προαστιακού, θα είναι ανοιχτή για τους νέους της Κοινότητος από τις 7 μ.μ.