en ru
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ 
ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

Λόγω των πολλών αιτημάτων για επανάληψη της Δωροαγοράς και λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών κατά την ημέρα διεξαγωγής της, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10:15 έως τις 13:15 θα λειτουργήσει δωροέκθεση στην ίδια αίθουσα εκδηλώσεων της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" στα Σπάτα (εντός του προαυλίου του Ι. Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού). 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Γαλιλαίας.



24 Νοεμβρίου 2013


Αγαπητοί φίλοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 η ΜΑΦ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" θα πραγματοποιήσει τη Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μονάδας (Αγίου Δημητρίου 23, Σπάτα 19004). Πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην αφίσα.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!
Εθελοντές Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας "Γαλιλαία"

Οδηγίες πρόσβασης  pdf
1. Με αυτοκίνητο:
- από ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, έξοδος 18 "Παιανία-Σπάτα", αριστερά προς Σπάτα και μετά από 5-6 χλμ βρίσκεστε σε μια κυκλική πλατεία. Περνάτε απέναντι, περίπου, στην μικρή οδό Πλάτωνος και στρίβετε στο πρώτο δεξιά και αμέσως αριστερά. Μετά από 50μ θα δείτε το Προσκύνημα στο δεξί σας χέρι. Εντός του προαυλίου του Ι.Προσκυνήματος βρίσκεται η "ΓΑΛΙΛΑΙΑ".
- από λεωφ. Μαραθώνος (από Αθήνα προς Μαραθώνα): αμέσως μετά τη γέφυρα του Σταυρού, στρίβετε στο πρώτο φανάρι δεξιά, στη Λεωφ. Σπάτων (στη στροφή υπάρχει και ένας άσπρος Ναός - Κοίμηση Θεοτόκου). Προχωρούμε όλο ευθεία και μετά από 10χλμ περίπου, θα μπείτε στα Σπατα. Στο φανάρι που γράφει προς Αρτέμιδα και έχει ένα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ στη γωνία, κάνετε αριστερά και στο πρώτο δεξιά. Αυτή είναι η Αγίου Δημητρίου. Όλο ευθεία, στην κυκλική πλατεία, μπαίνετε στο στενό που έχει απαγορευτικό σήμα για τις γιορτές και τις Κυριακές και μετά από 50μ. στο αριστερό σας χέρι είναι το Προσκύνημα.
2. Με συγκοινωνίες:
- από το ΜΕΤΡΟ του ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ παίρνετε τα λεωφορεία 304 ή 305 και κατεβαίνετε στη στάση "Αγίου Δημητρίου".
- από το ΜΕΤΡΟ της ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ παίρνετε το λεωφορείο 319 και κατεβαίνετε στη στάση "Χριστός".
Και στις δύο περιπτώσεις η διαδρομή στα λεωφορεία διαρκεί περίπου μισή ώρα.

afisa-bazaar-Galilee 2013