en ru

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2013


Η Σύναξη στο Ιερό Μετόχι της Ι. Μονής Οσίου Γρηγορίου του Αγίου Όρους, στον Κουβαρά έχει πνευματική θεματολογία εκ της Βίβλου του Αββά Βαρσανουφίου και Αγ. Ιωάννου Κολοβού. Το θέμα της κάθε συνάξεως θα ανακοινώνεται έγκαιρα στο διαδίκτυο. Η Σύναξη απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-35 ετών.


Η Σύναξη των Φοιτητών πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου στα Σπάτα και απευθύνεται σε νέους (φοιτητές και μη) ηλικίας 18 – 25 ετών. Στη Σύναξη αυτή θα τίθενται ερωτήσεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, θα ακολουθεί ομιλία και στη συνέχεια συζήτηση.

Οι πιο πάνω Συνάξεις, αρχίζουν με την ακολουθία του Αποδείπνου στις 8:30μ.μ.

Η Σύναξη στο Αρχονταρίκι δεν έχει χαρακτήρα ομιλίας. Το Αρχονταρίκι είναι ένας χώρος επικοινωνίας και αναψυχής των μελών της Ορθόδοξης Μαθητείας και όσων νέων (ηλικίας 18-35) το επιθυμούν. Επίσης θα δίνεται η ευκαιρία επικοινωνίας με τον Σεβασμιώτατο για όποιον θα ήθελε να του μιλήσει πιο προσωπικά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μὲ τις συναντήσεις στο Αρχονταρίκι θα ανακοινώνονται έγκαιρα στο διαδίκτυο.


Οι ημερομηνίες για το καλοκαίρι 2013 έχουν ως εξής:

 Σύναξη Φοιτητών
(Πν. Κέντρο Αγ. Νικολάου Σπάτων)
   Αρχονταρίκι Βίβλος Αββά Βαρσανουφίου
(Ι. Μετ. Κουβαρά)
- Κυ 9/6 Τε 19/6 
- Κυ 7/7 Τε 17/7
- Κυ 21/7 Τε 31/7


Παρακαλούμε, δεδομένου ότι υπάρχει ενδεχόμενο ξαφνικής τροποποιήσεως του προγράμματος, να κάνετε μία επιβεβαίωση μέσω της ιστοσελίδας της Ι. Μητροπόλεως πριν από τις συνάξεις.