en ru

Μήνυμα καλωσορίσματος

Η Μητρόπολις Μεσογαίας και Λαυρεωτικής βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την νέα μορφή της ιστοσελίδας της.

Σκοπός μας ως Εκκλησίας είναι η κατάθεση της Ορθόδοξης μαρτυρίας και η επικοινωνία μας με όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους.  
Ο λόγος του Θεού και η αλήθεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ανάγκη να διαχυθούν ακαινοτόμητα στον σύγχρονο κόσμο. Επιδίωξή μας δεν είναι να δείξουμε στον κόσμο λεπτομέρειες από τη ζωή μας –ίσως κάτι τέτοιο να αφορά λίγους. Επιδίωξή μας είναι να βοηθήσουμε στον υποψιασμό της εκκλησιαστικής αλήθειας, με την πεποίθηση ότι αυτό είναι το αναζητούμενο από κάθε ψυχή και την ελπίδα ότι πιθανόν κάποιοι σήμερα άσχετοι με την πίστη σύντομα να μπορούν να την βιώσουν πολύ αυθεντικότερα από μας. 
Στον νέο τύπο της ιστοσελίδας μας, προσπαθήσαμε η μορφή της και το είδος των πληροφοριών που παρέχει να είναι κατά το δυνατόν εύληπτα από τους αποδέκτες μας. 
Ελπίζουμε ότι πάνω στο όχημα των ηλεκτρονικών ερεθισμάτων θα μπορούσε να μεταφερθεί και η πνευματική πρόκληση χωρίς να ασεβούμε στην ιερότητα του μηνύματός της και δίχως να αγνοούμε τη διάλεκτο της εποχής μας. 
Καλώς ορίσατε στον διαδικτυακό χώρο μας. 
 
Ιούνιος 2012
† Ο Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαος