en ru

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

 

kat tournoua basket 10 3 2024

 

Με την χάρη του Θεού, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυσης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ετήσιο Τουρνουά Μπάσκετ των μαθητών Γυμνασίου Λυκείου.  

Με την χάρη του Θεού, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυσης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Ετήσιο Τουρνουά Μπάσκετ των μαθητών Γυμνασίου Λυκείου.  Στο τουρνουά που διεξήχθη στο χώρο του 1ου Αθλητικού Κέντρου Γέρακα, με την ευγενική χορηγία Δήμου Παλλήνης, έλαβαν μέρος πάνω από 50 παιδιά από 8 ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως.  

Την πρώτη θέση, το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο πήρε η ενορία του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννου Μαρκοπούλου, την δεύτερη και το αργυρό μετάλλιο πήρε ο Ι. Ν. Αναλήψεως Κυρίου Διασταύρωσης Ραφήνας και την τρίτη και το χάλκινο μετάλλιο ο Ι. Ν. Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου. Μετά το πέρας το αγώνων ακολούθησε πνευματική συζήτηση με το θέμα: «Πνευματικός αγώνας της περιόδου της Μ. Τεσσαρακοστής ως ευκαιρία αγιασμού».

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν διπλώματα συμμετοχής και  αναμνηστικά δώρα. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι όλοι οι αγώνες ως κύριο χαρακτηριστικό είχαν την αδελφοσύνη και αγάπη μεταξύ των παικτών ακόμα και των αντίπαλων ομάδων.

 
Εκ του Γραφείου Νεότητας