en ru
Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας καί Λαυρεωτικής
Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως τοῦ Σωτήρος,
Γλυκά Νερά
Κοινότητα Νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νεανικής Σύναξης

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αυτό το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014, ώρα 18.30 μ.μ. θα έχουμε την ευλογία να έχουμε στη Σύναξή μας στα Γλυκά Νερά τον Ιερομόναχο Αρχιμ. Θεολόγο Χρυσανθακόπουλο, από το Κελί της Κερασιάς του Αγίου Όρους.
Ο π. Θεολόγος θα μας παρουσιάσει μέσω δικών του φωτογραφιών, στιγμές από τις ιεραποστολικές του διαδρομές στο Κονγκό και στην Πισιδία και θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του.
Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ορθόδοξη Εξωτερική Ιεραποστολή, να μάθουμε λίγα πράγματα για τους νεοφώτιστους αδελφούς μας που γνωρίζουν τώρα τον Χριστό και τους ανθρώπους που πασχίζουν να κάνουν πράξη το λόγο του Κυρίου: «πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη» (Ματθ. 28, 19)

Η Σύναξη Νέων απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 18-35 ετών περίπου και λαμβάνει χώρα στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας του Ιερού μας Ναού (βλ. χάρτη). Στη συνάντησή μας μπορείτε να προμηθευτείτε, όσοι δεν το έχετε, και το πρόγραμμα με τις επόμενες συναντήσεις μας μέχρι τα Χριστούγεννα.
Για οποιαδήποτε απρόοπτη αλλαγή στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.xmo-gn.com. (Η προγραμματισμένη για 1-11-2014 προβολή ταινίας, θα αναβληθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί).


pdf